Rátalált a szerelem a Dancing with the Stars gyönyörű táncosnőjére - Videó

videó Dancing with the Stars szerelem Lissák Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lissák Laurára egy fájdalmas csalódás után rátalált a szerelem. A Dancing with the Stars gyönyörű táncosnőjének fejét egy rejtélyes idegen csavarta el.

Lissák Laura gőzerővel koncentrál a karrierjére, így őt is nagyon meglepte, amikor Ámor nyila eltálalta. Választottjáról a Tények Plusz műsorában mesélt: annyit elárult róla, hogy civil ember, aki nagyon büszke tehetséges szerelmére.

"Elvoltam egyedül. Szerettem egyedül lenni, nem volt fura, hogy magamban megyek haza, egyedül vagyok otthon. Nem voltak ezek a dolgok idegenek, ám teljesen a semmiből, mondhatni az ismeretlenből érkezett egy üzenet. Igazából ez volt, ami elindította ezt és megtörte a csendet "
– árulta el Laura a TV2 Tények Plusz műsorában.

A Dancing with the Stars másik tehetséges és csodaszép táncosnője, Stana Alexandra nemrég elárulta, miért döntött úgy, hogy elválik Köcse Györgytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.