Alec Baldwint beperelte a lelőtt operatőr férje: "Számomra abszurd az elképzelés, hogy aki tartja a gyilkos fegyvert, nem felelős a tragédiáért"

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Eugene Gologursky -
felelősség vád operatőr gyilkossági kísérlet Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex Baldwin élete legnehezebb időszakát éli át. Nem elég, hogy gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, még a magánélete is romokban van. 

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, tavaly október 21-én halálos baleset történt Alec Baldwin amerikai színész Rust című filmjének új-mexikói forgatásán. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

A rendőrségi nyomozás még mindig zajlik, s továbbra sem lehet tudni, ki a felelős a tragédiáért. Hannah Guttierez fegyverszakértőt és Dave Halls rendezőasszisztenst is kihallgatták, mert az ő feladatuk volt, hogy ellenőrizzék a pisztolyt. Matt Hutchins, Halyna férje leginkább a sajtóban az ügyről nyilatkozó Alec Baldwinra dühös, aki nem vállalja a felelősséget a történtek miatt - írja a Blikk.

Alec Baldwint vádolja a lelőtt operatőr férje Forrás: AFP/2018 Getty Images/Eugene Gologursky

"Valaki felelős azért, ami történt. Nem tudom megmondani, ki az, de nem én"

– nyilatkozta az ABC Newsnak adott decemberi interjújában a színész. Ezzel a kijelentésével teljesen felháborította a férjet.

"Annyira dühös voltam, amikor láttam ezt az interjút. Nagy nyilvánosság előtt ilyen részletességgel beszél a történtekről, a feleségem haláláról, és semmilyen felelősséget vállal, pedig éppen azt mesélte el, hogyan ölte meg. Számomra abszurd az elképzelés, hogy aki tartja a gyilkos fegyvert, nem felelős a tragédiáért. Persze, nem csak a fegyverbiztonsággal voltak problémák azon a forgatáson, hanem több más szabályt is megsértettek, többen is hibáztak, amiért vállalniuk kell a felelősséget"

- mondta dühösen a Todaynak adott interjújában Matt Hutchins.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.