Alex Baldwin élete legnehezebb időszakát éli át. Nem elég, hogy gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, még a magánélete is romokban van

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, tavaly október 21-én halálos baleset történt Alec Baldwin amerikai színész Rust című filmjének új-mexikói forgatásán. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

A rendőrségi nyomozás még mindig zajlik, s továbbra sem lehet tudni, ki a felelős a tragédiáért. Hannah Guttierez fegyverszakértőt és Dave Halls rendezőasszisztenst is kihallgatták, mert az ő feladatuk volt, hogy ellenőrizzék a pisztolyt. Matt Hutchins, Halyna férje leginkább a sajtóban az ügyről nyilatkozó Alec Baldwinra dühös, aki nem vállalja a felelősséget a történtek miatt - írja a Blikk.

Alec Baldwint vádolja a lelőtt operatőr férjeForrás: AFP/2018 Getty Images/Eugene Gologursky

"Valaki felelős azért, ami történt. Nem tudom megmondani, ki az, de nem én" – nyilatkozta az ABC Newsnak adott decemberi interjújában a színész. Ezzel a kijelentésével teljesen felháborította a férjet.

"Annyira dühös voltam, amikor láttam ezt az interjút. Nagy nyilvánosság előtt ilyen részletességgel beszél a történtekről, a feleségem haláláról, és semmilyen felelősséget vállal, pedig éppen azt mesélte el, hogyan ölte meg. Számomra abszurd az elképzelés, hogy aki tartja a gyilkos fegyvert, nem felelős a tragédiáért. Persze, nem csak a fegyverbiztonsággal voltak problémák azon a forgatáson, hanem több más szabályt is megsértettek, többen is hibáztak, amiért vállalniuk kell a felelősséget" - mondta dühösen a Todaynak adott interjújában Matt Hutchins.