Fotókon a bizonyíték: ufók márpedig léteznek - Legalábbis a szakértő szerint

ufókutató ufó-hívők ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ufók létére még soha nem találtak egyértelmű bizonyítékot, de mindig vannak olyanok, akik állítják, hogy földönkívüli tárgyakat láttak. Most egy nő azt állította, hogy felvételt készített hat izzó zöld ufóról, amiket meg is örökített. 

A felvételt a tajvani Taitung megyében egy nő rögzítette, majd felvette a kapcsolatot Scott C. Waring ufószakértővel, akinek elmondta, hogy az idegen tárgyak a felhőben lévő lyukból tűntek fel, és négy percig a levegőben maradtak.

„Ezek nem reflektorok. Főleg, hogy ez nem a város fölött volt, hanem messze a hegyek közelében. Még a tajvani hadsereg is tagadta, hogy ők lennének, és fogalmuk sem volt, mi lehet az. Az egész megfigyelés mindössze 4 percig tartott, de a videó 100%-ban bizonyítja, hogy idegenek látogatnak Tajvanra" - szögezte le az ufószakértő.

Nem sokkal ezelőtt is egy nem mindennapi videó került fel a netre. A furcsa, fényes jelenséget egy amerikai autós rögzítette, és mióta a világhálón kering a felvétel, mindenki azt találgatja, pontosan mi látható a videón. A felvételt egy ufóészlelésekkel foglalkozó weboldal tette közzé: "Furcsa, izzó objektum repült Georgia felett" - kommentárral.

És ha ez nem lenne elég, már olyan femérés is készült, hány ufóészlelés történt eddig a világban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.