Szívszorító látvány: óvóhelyre kellett vinni az újszülött babákat, kézzel lélegeztetik őket - Videó

óvóhely csecsemő Orosz-ukrán háború szívszorító orosz ukrán háború borzalom újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ukrán óvóhelyen készült videó már bejárta a világot. Ezeket a képsorokat nézve szó szerint megszakad az ember szíve.

A minap kirobbant orosz-ukrán háború miatt Dnyipro gyermekkórházának újszülött osztályát is az alagsori óvóhelyekre kellett telepíteni. Több babát is kézzel lélegeztetnek az ápolók, az ezt bemutató képsorok pedig mára már az egész világot bejárták.

- vette videóra az állapotokat Dr. Denis Surkov, a koraszülött osztály vezetője, aki a New York Timesnak nyilatkozott. A videót egyébként Vajna Timi is megosztotta.

„Vajna Timi tett ki egy videót, ahol az újszülöttek vannak, és nem tudnak kórházba menni, úgyhogy én arra kérek mindenkit, hogy csak egy imát mondjon el mindenkiért, mert 2022-ben én nem tudom, hogy hogy tarthat itt a világ, és bele se merek gondolni, hogy mi lesz a gyerekeinkkel a jövőben..."

-mondta Mazsi pityeregve. Berki Krisztián felesége mellett többek között Majka, Kiss Ramóna és Dobó Kata is arra kérte az embereket, imádkozzanak a békéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.