Opitz Barbi nem bírta tovább: beszólt a negatív kommentelőknek - Videó

negatív komment kritika új dal Opitz Barbi beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbi folyamatosan kapja a negatív kommenteket, és úgy néz ki, most lett elege ebből. Dalban üzent azoknak, akik folyamatosan kritizálják.

Az énekesnő igazán őszinte dallal jelentkezett, amelyben a bántó kommentekről is említést tesz. Opitz Barbi a Mokkában mesélt arról, hogy éli meg a negatív kommenteket.

"Ezek a rosszindulatú emberek azt gondolják, hogy ha valaki sikeres, akár ismert, annak az élete tökéletes, és az egy boldog ember. Pedig lehetséges, hogy annak az ismert embernek nagyobb problémái vannak, mint éppenséggel neki" – mondta Opitz Barbi.

"Régebben beleestem abba a hibába, hogy olvasgattam a kommenteket, és akkor a szívemre vettem, és rosszul éreztem magam tőle. De jó ideje, úgy pár hónapja már nem is olvasom a kommenteket. (....) Nem éri meg. Miért olvasgassam? Azért, hogy elrontsam a napomat, a kedvemet?" - válaszolta arra a kérdésre, hogy magára veszi-e a kritikákat. Hozzátette, a legújabb dalában pont ezeket az érzéseket akarta megfogalmazni.

"Akármennyire is kihozod magadból a maximumot, egyszerűen nincs olyan, hogy valakinek teljes mértékben meg tudsz felelni. (...) Ha kizárod ezeket az embereket, tehát nem olvasod a kommenteket, akkor megkíméled magad ezektől. (...) Ha válaszolok nekik, akkor még inkább folytatják, még jobban beleélik magukat" – mondta Barbi.

Opitz Barbi kifejezetten szeret közzétenni szexi képeket a közösségi oldalán, és persze ennek nagyon örülnek a rajongói is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.