Lángelmék (tévéműsor) Körtvélyessy Kinga Life TV Járai Máté Kovács Áron L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este startolt el a  Life TV legújabb műsora, a Lángelmék, amelyben ismert párosok versenyeznek egymással abban, hogy ki tudja jobban felmérni egy civil páros észbeli képességeit. Az első adásban L.L. Junior feleségével, Körtvélyessy Kingával játszott Járai Kira és Máté ellen.

Tegnap este indult útjára a LifeTV legújabb szórakoztató napi vetélkedője, a Lángelmék, amelyben közismert párosok versenyeznek egymással abban, hogy ki tudja jobban felmérni egy civil páros észbeli képességeit.

A műsor nagyon sok nevetést és eszement, olykor elképzelhetetlen okfejtéseket tartogat a nézők számára.

Az első adásban L.L. Junior és felesége, Kinga mérték össze "tudásukat" a Járai Máté-Kíra párossal. A Lángelmák műsorvezetője, Kovács Áron egy adott pillanatban magas labdát dobott Máténak, aki nem fogta vissza magát. Junior pedig nem biztos, hogy ezt hallani szerette volna.

L.L. Junior szava nemcsak tegnap akadt el, hanem a hétvégén is, amikor kisfiával, Lacikával közösen állt színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.