Vajon tartós lesz Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme? A csillagok megmondják

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Szabó Zsófi horoszkóp szerelem magazin Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta mindenkit lázban tart Szabó Zsófi és Shane Tusup párkapcsolata. Bár sokan szurkolnak, hogy a csinos műsorvezető és az amerikai edző végre megtalálja az igazi boldogságot, sokan nem hisznek abban, hogy tartós lesz a szerelmük.

Tavaly ősszel kapott szárnyra a hír, miszerint Szabó Zsófi és Shane Tusup visszavonhatatlanul egymásba szerettek. Egy ideig nem erősítették meg hivatalosan a párkapcsolatukat, de képtelenség volt sokáig titokban tartani, hiszen mindenkit foglalkoztatott, hogy mi lehet az igazság. Azóta már rendszeresen posztolnak közös képeket, sőt, a lánykérés is megtörtént.

Azt pedig, hogy párkapcsolatuk vajon meddig fog tartani, a mai napig sokan próbálják megjósolni, többek között a világhírű jósnő, Müller Rózsa is elmondta, mit gondol erről a szerelemről. Mi most a csillagjegyek segítségével próbáltunk meg utánajárni, mire számíthat Zsófi és Shane a jövőben.

Tavaly ősszel kapott szárnyra a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup visszavonhatatlanul egymásba szerettek Forrás: Instagram/Shane Tusup

Szabó Zsófi szeptember 22-én ünnepli a születésnapját, ami azt jelenti, hogy Szűz a csillagjegye, míg Shane Tusup április 23-án született, vagyis a Bika jegyében.

Bár a Szűz első látásra inkább jégkirálynőnek tűnik, mint romantikus léleknek, az álarca mögött érző szív dobog. Lassan oldódik fel a szerelemben, időre van szüksége, de ő az egyik legegyüttérzőbb és legalázatosabb ember, akivel valaha találkozhatunk. Párkapcsolatában igyekszik a maximumot nyújtani, és folyamatosan azt lesi, hogyan tehet szerelme kedvére.

A Bika ezzel szemben az egyik legtüzesebb jegy. Tisztában van az adottságaival, és a csábítás mestere. Bárkit képes levenni a lábáról, csupán egy mosolyra van szüksége hozzá, így nem meglepő, ha még a zárkózottabb Szűzet is pillanatok alatt képes meghódítani. Emellett a Bikát meglepően könnyű kihasználni, hiszen végtelenül kitartó és gondoskodó jegy. Szereti a békét, és végtelen a türelme, ezért sokáig lehet feszíteni a húrt nála, de ha egyszer elszakad a cérna, egy életen át képes haragot tartani.

Hónapok óta mindenkit lázban tart Szabó Zsófi és Shane Tusup párkapcsolata Forrás: Instagram/Shane Tusup

Hogyan passzol egymáshoz a Bika és Szűz?

A Bika érzéki, mégis nyugodt és kiegyensúlyozott partner, aki számára kiemelten fontos a kényelem és a megszokás. Ő a legbirtoklóbb és legféltékenyebb csillagjegy. Ezzel szemben a Szűz első pillantásra józannak, hűvösnek, akár még kissé kimértnek is tűnhet, holott a felszín alatt igazán érzéki. Szereti a flörtöt és az egyéjszakás kalandokat, de párkapcsolatban minden esetben hűséges marad. A Szűznek nagyon magasak az elvárásai, párkapcsolatában is a tökéletességet igényli.

Mivel mindketten földjegyek, gyakorlatiasan gondolkodnak. Két lábbal a földön járnak, ezért könnyen megértik egymást. A Bikának nagyon fontos a hűség, a stabilitás és a biztonság, bár néha zavarhatja a Szűz kritikai érzéke, mégis vonzónak látja, vonzza a szerénysége és a szégyenlőssége.

A két csillagjegy jó párost alkot, pont azért, mivel hasonló a gondolkodásuk. Jó alapot ad nekik, hogy mindketten sokra értékelik a rendet és a nyugalmat. A konfliktusok azonban őket sem tudják elkerülni, a Szűznek meg kell tanulni lazítani és ügyesebben kifejezni az érzelmeit és igényeit, amelyeket az erősen szexuális beállítottságú Bika örömmel fog viszonozni mind érzelmi, mind anyagi téren.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.