II. Erzsébet személyesen adott leckéket Katalinnak, mielőtt hozzáment Vilmoshoz

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Pascal Le Segretain -
házasság II. Erzsébet brit királynő Kate Middleton Vilmos herceg lecke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalinnak meg kellett tanulnia, hogyan kell viselkedni a királyi családban, és ebben a lehető legjobb ember volt a segítségére.

Katalin és Vilmos még 2011-ben házasodtak össze. Hogy Katalin mielőbb fel tudja venni a ritmust a királyi család tagjaként, maga II. Erzsébet adott neki leckéket - írja a Mirror egy 2017-es dokumentumfilm alapján.

"Már a kezdetektől remek támasza volt Kate Middletonnak" - mondta a filmben Ashley Pearson. Fontos volt, hogy Katalin minden helyzetre felkészüljön, és pontosan tudja, mikor mit kell csinálnia, hogyan kell reagálnia, hiszen nem ebben a világban nőtt fel.

Vilmos herceg, Kate Middleton Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Pascal Le Segretain

Katalin többek között megtanulta, hogyan kell kiszállni egy hintóból, hogyan kell lehajolni egy virágért, amit egy kisgyerektől kap, hogyan kell ülni, meghajolni.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, II. Erzsébet királynő is elkapta a koronavírust. Nos, úgy tűnik, a királynőt kemény fából faragták, ugyanis kilenc nappal azután, hogy pozitív tesztet produkált, munkába állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.