Kiderült az igazság Csuti és a házas Szőcs Reni szerelméről

Szőcs Reni szerelem Szabó András Csuti pletyka Csuti Szőcs Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pesti TV kedd esti adásában Szőcs Reni igazán kínos helyzetbe keveredett. A Star Academy győztese kapott egy, a magánéletére vonatkozó kérdést, ami teljesen zavarba hozta. Most Csuti is megszólalt, és elmondta, mi van kettejük között.

"Mennyire fér bele, hogy rólad és Csutiról kérdezzelek?" - bár már néhány napja elindultak a találgatások, ez a kérdés volt az, ami elindította az igazi lavinát.

Reni - aki már másfél éve férjnél van - annyira zavarba jött a kérdéstől, hogy csak hebegett-habogott, amivel ahelyett, hogy eloszlatta volna a kételyeket, csak még kíváncsibbá tette a követőket.

"Igazából... nem az... csak hogy... Szerintem nem ez az a műsor meg amúgy is... erről még így nem... vagyis nem úgy, hogy még nem, félre ne érts, erről így, hogy nincs Csuti meg semmi... így nem" – kezdte a furcsa magyarázkodást az énekesnő.

A Bors ezek után megkérdezte az érintetteket, mi is az igazság kettejük szerelméről. Bár Csuti nemrég azt nyilatkozta, hogy Edinával való szakítása után lassan már nyitott egy új kapcsolatra, a hirtelen beindult pletykákat mind tagadta.

"Nem tudom, hogy van-e szó erre, mert az égvilágon semmi nincs és nem is volt köztünk" – kezdte Csuti, majd hozzátette, hogy Reni mindössze annyit hibázott, hogy rosszul reagált a helyzetre. Csuti elmondta, hogy Reni a cégében influenszer, így csupán munkakapcsolat van köztük, ráadásul tavaly összesen kétszer találkoztak.

Reni pedig elmondta, hogy teljesen leblokkolt a kérdés hallatán, ezért nem tudott megfelelő választ adni.

"Nyilván az lett volna a helyes reakció, hogy nem, nincs köztünk semmi. Csak teljesen váratlanul ért a kérdés, mert nem értettem, hogy jövök a képbe" – nyilatkozta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.