"Megmutatom a csúf igazságot" - Így néz ki Megyeri Csilla smink nélkül - Fotó

fotó Megyeri Csilla smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csillát általában talpig sminkben, tökéletes frizurával láthatják a rajongói, ám most kivételt tett és természetes formájában mutatta meg az arcát.

Megyeri Csilla közösségi oldalán mutatta meg természetes arcát. A csinos influenszert legtöbbször talpig sminkben láthatják a rajongók, ám most lehullt a lepel és kiderült, hogy mi van a filter és a műszempilla mögött.

"Nos..., ez van a "maszk" mögött... Amikor se smink, se fényelés, se filter, se műszempilla (igaz, az egyik oldalon még akad néhány tincs), viszont helyette: itt-ott pattanások, pigmentfoltok.., most picit fakó arcbőr és néhány cuki szeplőcske az orromon (amiket kifejezetten imádok). Múltkor valaki megjegyezte, hogy rólam soha nem látni ilyen képet az Instán... (milyen érdekes, nem?!)
Azért ez nem teljesen igaz...- néha napján megmutatom a meztelen, csúf igazságot/valóságot is... csak nem viszem túlzásba. Hát ez ilyen..." - írta a fotó mellé Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.