Megyeri Csillát általában talpig sminkben, tökéletes frizurával láthatják a rajongói, ám most kivételt tett és természetes formájában mutatta meg az arcát.

 Megyeri Csilla közösségi oldalán mutatta meg természetes arcát. A csinos influenszert legtöbbször talpig sminkben láthatják a rajongók, ám most lehullt a lepel és kiderült, hogy mi van a filter és a műszempilla mögött.

"Nos..., ez van a "maszk" mögött... Amikor se smink, se fényelés, se filter, se műszempilla (igaz, az egyik oldalon még akad néhány tincs), viszont helyette: itt-ott pattanások, pigmentfoltok.., most picit fakó arcbőr és néhány cuki szeplőcske az orromon (amiket kifejezetten imádok). Múltkor valaki megjegyezte, hogy rólam soha nem látni ilyen képet az Instán... (milyen érdekes, nem?!)
Azért ez nem teljesen igaz...- néha napján megmutatom a meztelen, csúf igazságot/valóságot is... csak nem viszem túlzásba. Hát ez ilyen..." - írta a fotó mellé Csilla.

A csinos celeb szépsége mellett arról is híres, hogy szívesen mutatja meg formás idomait, legutóbb kebleit tette közszemlére, amelyek majdnem kibuggyantak a ruhájából.