Tündökölj, akár egy hercegnő: íme, Katalin hercegné arcápolási rutinja

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Stringer -
királyi család tippek Katalin hercegné trükkök rutin arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sminkmester elárulta Katalin hercegné feszes és ragyogó arcbőrének a titkát. Olvass tovább, ha te is kíváncsi vagy a hercegné gyönyörű bőrének titkára.

A Dani G Makeup sminkmestere, Dani lerántotta a leplet Katalin arcápolási szokásairól, és beavatta a nagyérdeműt, mi a titka a hercegné gyönyörű bőrének.

– kezdte Dani.

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Stringer

Kifejtette, hogy mivel a hercegné a természetesség híve, ezért arcát is csak finoman sminkeli. Katalin a tartósság kedvéért a szemöldöklaminálást részesíti előnyben. Az arc éleinek kiemelésére pedig szívesen használ highlightert. Végül pedig pirosítóval koronázza meg a sminkjét.

A sminkelés mellett a festék eltávolítására is nagy hangsúlyt helyez: esténként mindig micellás vízzel mossa le az arcbőrét.

Dani felhívta a figyelmet arra is, hogy a bőrünk hidratálásra is kell időt fordítani, így lehet a bőrünk olyan fényes és feszes, mint Katalinnak - erült ki a blikkrúzs cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.