A Szomszédok sztárja nem mutatja meg nyilvánosan kisfiát - ezért döntött így

Forrás: TV2 -
Fehér Anna válás Szomszédok kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szomszédok sztárja, Fehér Anna hosszú idő után ismét hallatott magáról, ráadásul izgalmas részleteket is megosztott a magánéletéről.

Fehér Anna kiváló színészi alakításai mellett azzal került be a köztudatba, hogy 2011-ben, 53 évesen adott életet első gyermekének, Barnabásnak - írja a Blikk.

A kisfiú már elmúlt tízéves, Anna pedig úgy döntött, a gyermek érdekében nem mutatja meg őt a nyilvánosságnak.

"Boldogan megmutatnám a fiunkat. Nagyon büszke vagyok rá. Az internet világának viszont semmilyen módon nem akarom kiszolgáltatni" – mondta a színésznő, aki emellett az okoseszközöktől is óvja Barnabást:

"Barnabásnak nincs tabletje, nincs telefonja, nem ül a tévé előtt, és nagyon szeretjük azt az időt, amit így töltünk együtt."

Fehér Anna Forrás: TV2

Fehér Annát legtöbben a Szomszédok című sorozatból ismerik, amelynek befejezése után hosszú ideig nemigen vállalt hasonló szerepet. Legutóbb a Mintaapákban láthattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.