Cameron Diaz: "Az utóbbi nyolc évben megvadultam, olyan vagyok, mint valami vadállat"

színésznő Hollywood Cameron Diaz arcmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz egyike azon hírességeknek, akik kikerültek a rivaldafényből. A színésznőt nyolc éve nem láthattuk a mozivásznon, azonban nemrég a BBC-podcast vendége volt, és a szépséggel kapcsolatos társadalmi elvárásokról fejtette ki a véleményét. 

A BBC-podcastben Cameron Diaz arról beszélt, hogy a külsőségek már egyáltalán nem érdeklik őt - írja a ladbible.com.

"Áldozata vagyok a társadalmi kizsákmányolásnak, tárgyiasításnak, aminek a nők ki vannak téve. Tény, nehéz úgy nézni magadra, hogy közben nem hasonlítod magad másokhoz. Az utóbbi nyolc évben teljesen megvadultam, olyan vagyok, mint valami vadállat. De már nem érdekel, tényleg. Az utolsó dolog, ami foglalkoztat, az a megjelenésem. Soha nem csinálok semmit érte. Az arcomat például sohasem mosom meg. Egy hónapban kétszer, ha eszembe jut, valamit magamra kéne kenni" - fogalmazott a hollywoodi színésznő.

Cameron Diaz tudatosan döntött úgy, hogy szeretné a nyilvánosság elől elrejteni a magánéletét, de pár éve első gyermeke születése felrobbantotta az internetet. Igaz, gyermekét is óvja a médiától, ellenben az anyaság megéléséről szívesen mesél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.