Csillagjegyek, akik nagyon könnyen lesznek szerelmesek

Forrás: Shutterstock -
asztrológia Oroszlán csillagjegy Kos csillagjegy Mérleg csillagjegy Halak csillagjegy magazin csillagjegyek Rák csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem az egyik legcsodálatosabb érzés a világon, legalábbis pár csillagjegy számára. Ők azok, akik pillanatok alatt képesek szerelembe esni és gyakran nem tudják megkülönböztetni a fellángolást a valós érzelmektől. Hajlamosak bárkihez gyorsan kötődni, aki kedvesen szól hozzájuk, vagy valami jót tesz velük.

Íme az 5 csillagjegy, akik nagyon könnyen szerelembe esnek:

RÁK

A Rákok a legérzelmesebb emberek, akik könnyen elolvadnak egy kedves gesztus hatására. Nagyon hamar szerelmesek lesznek, igaz, legtöbbször leginkább a saját ábrándjaikba és a fejükben kialakított képbe. Egy hét sem telik el, és már hajlamosak ragaszkodni szerelmük tárgyához és nagyon nehezen lépnek tovább, ha csalódnak és megsérül az érzékeny lelkük. Olyan társra van szükségük, akihez kötődhetnek és teljes biztonságban érezhetik magukat. A Rák tipikusan az a csillagjegy, akinek nagyon fontos a család és az otthon melege: ha megtalálják társukat, tűzön-vízen át kitartanak mellette.

A Ráknak olyan társra van szüksége, akihez kötődhet és teljes biztonságban érezheti magát mellette Forrás: Shutterstock

MÉRLEG

A Mérleg a Vénusz által uralt csillagjegy, ami azt jelenti, hogy a vérében van a csábítás, szinte a szerelem gondolatába beleszeretve született. A romantika és az érzelmek az élete szerves része, s mivel eleve nagyon bájos és a kisujjában van a flörtölés, így könnyen ismerkedik. A Mérleg a szerelemben is az egyensúlyra törekszik, olyan partnerre vágyik, aki kívül-belül vonzó és legalább annyit beletesz egy kapcsolatba, mint amennyit kivesz. Ha az megvan, a Mérleg nagyon hamar szerelembe esik.

HALAK

A csillagjegyek közül a Halak az, aki már első látásra hajlamos szerelembe esni, emiatt gyakrabban sérül, mint mások. Legtöbbször nem is annyira a másik emberbe, mint a szerelem gondolatába szeret bele. Uralkodó bolygója a Neptunusz, mely a fantázia és a megtévesztés bolygója, ez teszi a Halakat nagyon érzékennyé és álmodozóvá. Nagyon törékeny a lelke, ezért nagyon fontos számára az érzelmi biztonság, nem kezeli jól, ha elhanyagolják. Ha azonban megkapja párjától, amire vágyik, akkor sokáig kitart a szerelme.

A Halak az, aki már első látásra hajlamos szerelembe esni, emiatt gyakrabban sérül, mint mások Forrás: Shutterstock

OROSZLÁN

Az Oroszlán igazi tűzjegy, akinek nagyon fontos, hogy folyamatosan tűzben égjen. Imád a figyelem középpontjában lenni, szereti, ha bókolnak és udvarolnak neki, sokszor azonban a hiúsága csapdájába esik, már egy röpke bókra hajlamos azt hinni, ez a nagybetűs szerelem. Mivel az Oroszlán is hamar szerelmes lesz, gyakran elköveti azt a hibát, hogy újra és újra rossz típusba szeret bele. Az érzelmek éltetik, szüksége van a szerelemre, a szenvedélyre, ugyanakkor hűséges típus, ha megtalálja párját, mindent próbál megadni neki.

KOS

A Kosok, akárcsak az Oroszlánok, nagyon tüzesek és impulzívak. Könnyen szerelembe esnek már akkor, ha valaki valami jót tesz értük. Kockázatvállaló és bátor emberek, akik leginkább egy hasonlóan kalandvágyó emberhez vonzódnak. Ha egy Kos szerelmes lesz, számára nincs akadály, a falon is átmegy a kiszemelt személyért. Ugyanakkor a lelkesedése, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan alább is tud hagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.