20 év után váltak el: ilyen viszonyban van Wolf Kati a volt férjével

Forrás: Wolf Kati/Instagram -
házasság válás Palikék Világa by Manna Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt Wolf Kati - a férje munkája miatt - a családjával Hong Kongba költözött. Később hazajöttek, majd egy évre rá elváltak 20 év együttlét után. Az énekesnő most arról beszélt, milyen a viszonya volt férjével. 

"Hazajöttünk, még egy ideig tartott a dolog, de most már jó pár éve nem vagyunk együtt. De azt hiszem, a legfontosabb megvan: egyrészt nem akarom semmissé tenni azt, hogy ő a karrieremben nagyon sokat segített, és ezért nagyon hálás vagyok neki. A mai napig tök jó a viszony, naponta beszélünk. A gyerekeknek ugyanúgy van egy anyjuk meg apjuk, csak ő máshol lakik. A kamasz gyerekeimre és a munkámra összpontosul az életem" – mondta el Wolf Kati a Palikék Világa by Manna műsorban.

Kati korábban arról is beszélt, hogy a családja a legbiztosabb pont az életében. "Szerencsés vagyok, mert a szüleimmel bizalmas és közeli a kapcsolatunk. Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnénk egymással telefonon, és amikor csak lehet, személyesen is találkozunk" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.