Dér Heni: „Szeretném, ha a következő baba kislány lenne"

Bakos Gergely gyerekvállalás Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni és a férje, Gergő korábban sem ültek le megbeszélni, hogy mikor állnak készen a szülőségre, és a jövőben sem szeretnék megtervezni magánéletük következő lépcsőfokát. Minderről a friss, szerdánként megjelenő hot! magazinban mesélnek.

„Annyira éreztük, hogy összetartozunk, hogy minden jött magától. A második gyerkőccel is így vagyunk: jöjjön, amikor jönnie kell" – szögezte le az énekesnő.

Forrás: Instagram/ bakosgergely

„Azért ha kívánni lehet, szeretném, ha a kövező baba kislány lenne. Úgy látom, hogy Gergő és Bendegúz között szépen kialakult a kötődés, de az igazi az apa-lánya szerelem lenne" - tette hozzá Heni, aki másjusban adott életet kisbabájának. Az énekesnő nem tagadja, hogy teljesen megváltozott az élete: az anyaságról így vallott.

A házaspár a hot!-ban beszámol kisfiuk, Bendegúz mindennapjairól is – a magazint keressétek digitális formában a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.