Nótár Mary: "Az irigységet érzem a családom részéről"

Forrás: Lexy_Belenyesi/Nótár Mary Facebook -
Palikék Világa by Manna Nótár Mary család irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas sikereket ért el az elmúlt húsz évben Nótár Mary, sokan irigyek is arra, amit véghezvitt. Az énekesnő volt a vendége a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorának, ahol többek között azt is elárulta, hogy van egy olyan része a családjának, akivel nem tartja a kapcsolatot.

„Én azt mondom családnak – és ebbe pár barát is beletartozik –, akiket magamhoz közel érzek. Ők a családom. Egy szűk körről beszélünk. Egyébként meg borzasztó nagy a család, nem is tudom hány másodunokatestvérem lehet, de nem tartjuk a kapcsolatot. Elég korán elkerültem a szülői háztól, a magam talpára álltam. Egyrészt azért sem tartom a kapcsolatot velük, mert irigyek, őszintén mondom. Az irigységet érzem a családom részéről, főként azoktól a rokonoktól, akikkel nincs olyan kapcsolatom. Talán irigylik a sikeremet, azt, hogy kitartó voltam, hogy tanultam, hogy tettem érte" – kezdte Mary a Palikék Világa by Manna műsorában.

Nótár Mary Forrás: Lexy_Belenyesi/Nótár Mary Facebook

„Nagyon sokat segítettem, nagyon sok mindenkinek, amiért nem egy őszinte köszönöm volt a hála, hanem hogy még többet és még többet adjak... Húztam egy nagyon kemény falat, tudok haragot is tartani. Tudom, hogy nem szép dolog, de így van" – árulta el az énekesnő, aki azt is bevallotta, hogy körülbelül 10 embert engedett be a falai mögé, a párja és édesanyja állt hozzá a legközebb, akit pár éve elveszített.

2016 óta hadakozik Nótár Mary a bíróság előtt a volt zenei kiadójával. Az énekesnő akkoriban azt mesélte, hogy egy elszámolási vitájuk támadt, majd Mary klipjeit letiltotta a kiadója, ezért az énekesnő éveken át nem juthatott hozzá az azokból eredő bevételeihez. Egy évvel ezelőtt az énekesnő első fokon pert nyert, most pedig másodszor is az ő javára döntött a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.