Lebuktak: eljegyezte szerelmét a világhírű színész

házasság Zawe Ashton eljegyzés Tom Hiddleston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi lapértesülések szerint eljegyezte szerelmét Tom Hiddleston, a Marvel sztárja. A rajongók a BAFTA díjátadón szúrták ki Zawe Ashton ujján az eljegyzési gyűrűt.

Zawe a gálán próbálta elrejteni a gyűrűjét, de egy fotó mégis lebuktatta őket. A sztárpár nagyon félti a magánéletét, sokáig azt is titkolták, hogy együtt vannak.

"Tom és Zawe sokáig hallgattak a kapcsolatukról, de az elmúlt heteket együtt töltötték az Egyesült Államokban. Nagyon összeillenek, élvezik az életet és próbálják a magánéletüket maguknak megtartani, csendesen, távol a showbiznisz világának csillogásától" - nyilatkozta egy nevét elhallgató bennfentes az OK magazinnak.

A színészek a 2019-es Betrayal című filmben ismerkedtek meg, amelyben férjet és feleséget kellett alakítaniuk. Hiddleston tavaly tölötte be 40. életévét, születésnapja alkalmából egy csomó érdekességet gyűjtöttünk össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.