Lékai-Kiss Ramóna akkorát bulizott, hogy kis híján kiszúrta a szemét

veszély Lékai-Kiss Ramóna Sztárban sztár baleset fülbevaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lékai-Kiss Ramóna akkorát bulizott a vasárnap esti Sztárban Sztár egyik produkciója alatt, hogy majdnem kiszúrta a saját szemét. 

A Sztárban Sztár legutóbbi adásában Ember Márk a Green Day egyik dalával állt színpadra. A versenyző annyira lenyűgözte a zsűrit, hogy csak úgy dobálták a tíz pontokat. Lékai-Kiss Ramóna annyira beleélte magát a produkcióba, hogy hatalmas fülbevalóját belelóbálta a szemébe, így a prdukció egy részét már alig látta.

"Én annyira buliztam, hogy elfelejtettem, hogy egy hatalmas fülbevalóm van, és majdnem kiszúrtam a szememet. Nagyon fájt, a felét nem láttam a produkciónak, csak homályosan. De te eszméletlen jó voltál, és most annyira káromkodnék, de nem fogok, mert tévében vagyok"

– mondta szemét törölgetve a zsűritag.

A Sztárban Sztár adásai bővelkednek az izgalmakban. A legutóbbi adásban Péterffy Lilitől búcsúzott a közönség, korábban pedig Stohl András sebesült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.