Tóth Andit durván kikezdték a kommentelők: transzvesztitának nevezték

új stílus transzvesztita kritika afro frizura Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Tóth Andi szereti az extrém outfiteket, legújabb fotója mégis nem várt indulatokat váltott ki a kommentelőkből. Volt, aki transzvesztitának nevezte formabontó stílusa miatt.

Tóth Andi néhány nappal ezelőtt Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy sajnos ágynak döntötte egy betegség. Szerencsére úgy néz ki, már sokkal jobban van, legalábbis legújabb Instagram-posztja erre enged következtetni.

Legutóbbi fotója igencsak meglepte a követőket, hiszen Andi szokatlan, afrohajat villantot. Követőitől vegyes reakciókat kapott. Volt, aki egyenesen transzvesztitának nevezte új stílusa miatt.

"Egyre rosszabb. Egy 22 éves naturálon is szép nő nem tudom, miért csinál magából raszta transzit, biztos a műsor része" - írta a komoly kritikát valaki. Persze azért nem mindenki volt ennyire szigorú az énekesnővel.

"Szokatlan ez a haj,de Neked is jól áll....ki kell próbálni mindent. ...jól teszed."

Tóth Andi nemrég szexi fotóval köszöntötte fel egykori táncpartnerét, Andrei Mangrát születésnapja alkalmából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.