Közel négy éve megtörtént már az eljegyzés, de az esküvőre nem fog soha sor kerülni. Sőt, közös gyermeket sem tervez párjával a magyar színésznő, aki az okát is elmondta a meglepő döntésének.

Dancs Annamari öt éve vált el korábbi férjétől és kollégájától, az Operettszínház művészétől, Kerényi Miklós Mátétól. A fájdalmas döntést egy kritikus pillanatban hozták meg, akkor amikor közös gyermekük csupán négy hónapos volt. Annamari egyedül maradt a kisfiával és nem tudta elképzelni, lesz-e olyan férfi, aki valaha is randizna vele.

Az élet szerencsére rácáfolt, és ma boldog kapcsolatban él vőlegényével, azonban nem kerül sor az esküvőre.

Úgy érzi, most kerek az életeForrás: TV2

Nagyon boldogok vagyunk, de nem lesz esküvő, sem közös gyermek. Jóban-rosszban, bajban együtt vagyunk. Egyikünknek sem volt eddig ilyen kapcsolata, amiben ennyi időt együtt töltöttünk volna. Rengeteg közös tervünk van, és ha a jóisten megsegít bennünket, akkor ezeket meg is tudjuk valósítani. A páromnak a korábbi házasságából van két nagyobb gyermeke, nekem egy, és így kerek az életünk

– mesélte a Borsnak Annamari, akinek kisfia már ötéves és nagyon jó a kapcsolata Lászlóval, az énekes-színésznő új szerelmével.