"Öleltem a némán síró kisfiamat" - Ördög Nóra meglepő poszttal jelentkezett

Nánási Pál utazás Nánási Vencel Ördög Nóra Dubai Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra furcsa bejegyzést osztott meg közösségi oldalán. A gyönyörű műsorvezető a fotón kisfiával, Vencivel látható egy repülőn, ami épp Dubaj felé tart.

Ördög Nóra elmesélte követőinek, hogy öccsével, Árpival azt ajándékozták karácsonyra a szüleiknek, hogy elviszik őket Dubajba az Expo-ra, és a világ tetejére. A mai indulásnál azonban a reptéren váratlan dolog történt velük, pontosabban kisfiával, Vencivel.

"A reptéren ma reggel kiderült, hogy Venci útlevele hiába érvényes, nem eléggé az... (Nem először fordul elő velünk... Tanuljatok a mi hibánkból.Mindemellett nehezen fér bele a fejembe, hogy akkor minek a lejárati idő? Valami vagy érvényes vagy nem... Nem?)

Egy szó mint száz, azt hittem, megszakad a szívem, ahogy öleltem a némán síró kisfiamat, aki az egészről semmit nem tehet... Gondolhatjátok... Ott álltunk az egész családdal, nyolcan, leforrázva. Némi idegeskedés, és szervezés után Venci és én bepattantunk az autóba - a többiek elrepültek Pestről -, és most itt ülünk kettecskén egy másik városban (Bécs), egy másik légitársaság gépén ( Emirates ), ahol ez szerencsére nem probléma. Pénteken már jövünk.Venci útleve augusztusban jár le

-írta Nóri, aki az érthetetlen szabályok mellett saját magát okolja a történtekért. Erre mondják, hogy minden jó, ha a vége jó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.