Tóth-Hódi Pamela visszatér a képernyőre, reggeltől estig forgat

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
háziasszony Hódi Pamela fotó Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela élete teljesen megváltozott, mióta megszületett második gyermeke. A sztármami nemrég arról írt, hogy főállású édesanyaként éli a mindennapjait, azonban a legutóbbi posztja arról árulkodik, hogy egy időre kilépett a háziasszony szerepből. 

Hódi Pamela boldogan avatta be követőit Instagramon, hogyan telnek a mindennapjai.

"Jelentem, kizökkentem a háziasszony szerepből, és reggeltől estig forgatok. Hamarosan 3 tv-műsorban is láthattok majd"

írta fotójához a celebanyuka, aki megköszönte sminkesének, hogy minden alkalommal tesz azért, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Részleteket egyelőre nem árult el, de az Instagram-sztorijából kiderül, hogy az egyik műsorban férjével, Tóth Bencével fog szerepelni.Lehet, hogy ők is a Drágám, add az életed című műsorban szállnak versenybe?

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Korábban Pamela büszkén megmutatta azt is, hogy milyen a valódi és a retusált arca. A kommentelőktől rengeteg dícséretet kapott, sőt volt, aki szerint a sztármami smink nélkül a legszebb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.