Nem úgy sikerült Bódi Guszti és Bódi Margó nyaralása, ahogy képzelték

csalódás Bódi Guszti Bódi Margó nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti és Bódi Margó több hónapot töltött kedvenc nyaralóhelyén, de pihenésük mégsem volt felhőtlen.

A Bódi házaspár már nagyon várta a thaiföldi nyaralást, hiszen a pandémia alatt nem tudtak elutazni, ráadásul mindketten egészségügyi problémákkal küzdöttek. Nyaralásuk azonban nem úgy sikerült, ahogy elképzelték.

"Három hónapot voltunk kint külföldön, ami jó volt, de valahogy mégsem volt az igazi. Nem voltak turisták, ami a befolyásolta a hangulatunkat" - mondta Margó a Mokkában. "Nem olyan volt a hangulat, mint korábban. Elmentünk egy hajóra, és a háromszáz ember helyett csak harminc ember volt ott, ami nagyon ciki volt. Az üzletek többsége pedig nem volt nyitva, az orosz turisták kártyáját befagyasztották" - folytatta Guszti.

"Phuket városában voltunk, ahol nagyon szép szigetek és programok vannak. Elmentünk kikapcsolódni, de nem volt annyira felhőtlen. Mi ketten a Gusztival elvoltunk. Ha kenyér, vaj van, akkor már jó" - mondta Margó a reggeli műsorban.

Bódi Guszti és Bódi Margó közel 50 éve házasok. Úgy gondolják, többek között a nevelésük és az egymás iránt érzett tisztelet határozta meg az elmúlt évtizedeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.