Bódi Margóék idén visszafogottan ünnepelnek: "Nagyon kell vigyázni a Gusztira"

Forrás: Life.hu -
karácsony sztárok Bódi Guszti egészség Bódi Margó koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz év áll a Bódi család mögött is, Margó komoly ízületi gyulladással küzdött, Guszti pedig korábbi szívrohama és cukorbetegsége miatt különösen veszélyeztetett, nagyon kell vigyázni magára, nehogy elkapja a koronavírust. Emiatt jónéhány óvintézkedést kellett meghozniuk az ünnepek előtt.

„Valóban nehéz évünk volt, de ennek ellenére nem panaszkodunk, a dolgok jó oldalát nézzük. Komoly ízületi gyulladásom volt, hatalmasra dagadt a térdem, nagyon örülök, hogy végül nem vetettem alá magam az injekciós kezelésnek, és az ízületvédő pár hét alatt megszüntette a duzzanatot és elmúlt a fájdalom is. Guszti azonban nagyon veszélyeztett a vírus miatt, így idén Mikuláskor mi a nagy családi banzájból kimaradunk. Egy jótékonysági fellépést elvállaltunk, mert ahol tudunk, ott segítünk, de ezen kívül tartózkodunk a nagyobb társaságtól, a nagyobb unokákkal sem járkálunk össze" – kezdte az énekesnő, aki a család szokásaiba is betekintést engedett.

Bódi Margóék visszafogottan várják a Télapót Forrás: Life.hu

„A nagyobb unokák már 20-23 évesek, már nem hisznek a Mikulásban, nekik már nincs szükségük arra, hogy beállítsunk hozzájuk egy csomó csokival, kinevetnének. A kis Lili persze elvárja, hogy a papa vigye neki a csomagot, de azt is nagyon elővigyázatosan csináljuk. Az az igazság, hogy nagyon tartunk a vírustól, nagyon kell vigyázni a Gusztira" – tette hozzá Bódi Margó.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.