Hatalmas örömhír: jön az És egyszer csak... második évada

Forrás: HBO Max -
bejelentés És egyszer csak második évad Sarah Jessica Parker Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok kritikát kapott, ennek ellenére mégis népszerű a Szex és New York folytatása, az És egyszer csak... 

Örülhetnek a Szex és New York rajongói, hiszen folytatást kapott az És egyszer csak... az HBO Maxtól, így most már biztos, hogy lesz második évad - írja a Variety.

And Just Like That... Cynthia Nixon Miranda Hobbes Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw Kristin Davis Charlotte York Forrás: HBO Max

A főszereplők, Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) biztosan visszatérnek, mellettük pedig számíthatunk Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson és Evan Handler jelenlétére is.

"Csináltunk valamit, amit nehéz volt megtenni, hiszen fogtunk valami ismerőset, és újat alkottunk belőle" - mondta a sorozat producere, Patrick King. Hozzátette, hogy hamarosan leülnek beszélni a részletekről, és kitalálják a második évad ütemtervét.

Addig is ebben a cikkben összeszedtünk néhány érdekességet az első évaddal kapcsolatban, amelyekről biztosan nem tudtál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.