Egy nőt és egy férfit is bántalmazott a nőverő Harry Potter-sztár

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Ezra Miller Harry Potter letartóztatás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn reggel Hawaiin tartóztatták le Ezra Millert, aki a rendőrségi jelentések szerint egy helyi karaoke bárban egy éppen éneklő nőre támadt, miközben mocskos szavakkal illette őt, majd kitépte a kezéből mikrofont. 

Ezek után megtámadott egy dartsozó férfit is. Végül a rendőrség letartóztatta, és csak 500 dollár óvadék ellenében engedte ki a börtönből.

A Harry Potter-filmek előzményeként szolgáló Legendás állatok főszereplőjének, aki a Warner Bros április 14-én a mozikba kerülő Legendás állatok: Dumbledore titkaiban Credence Barebone-t, a 2023-ban érkező Flash – A Villámban pedig magát a címszereplőt kelti majd életre, nem ez volt az első ilyen esete: 2020. áprilisában a reykjavíki Prikíd bárban is egy nőt támadott meg. Szóváltásba keveredtek, majd Miller torkon ragadta és földhöz vágta áldozatát.

Ezra Miller Forrás: AFP/Angela Weiss


A Warner Bros. nem reagált az esetre, ami már azért is meglepő, mert amíg a nőket nyíltan bántalmazó Ezra Millernek sorra adja a főszerepeket, addig az Amber Hearddel családon belüli erőszak vádja miatt pereskedő Johnny Deppel szó nélkül szerződést bontottak, amikor a színész elvesztette a pert exfelesége ellen; ráadásul esetében a bizonyítékok igencsak megosztották a közvéleményt - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.