Heti horoszkóp (április 4-április 10.): engedd el a kételyeidet és ragadd meg a lehetőségeket

heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézzük, hogy milyen hét vár az egyes csillagjegyekre.

Kos

Szokták mondani, hogy a munkát és a magánéletet érdemes különválasztani egymástól, de mi történik, ha épp egy munkatársunk iránt táplálunk mély érzéseket? Könnyen lehet, hogy csak flörtről van szó, de ha már észrevetted a jeleket, akkor nincs menekvés. Konkrét lépésekre és biztonságos keretre lesz szükséged ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Tudd, hogy ez az új folyamat sok időt igényel, és eleinte egyáltalán nem lesz jövedelmező.

Bika

A Bika jegy szülötteként a héten könnyedén lemondhatsz egy kínálkozó álláslehetőségről, pusztán azért, mert nem érzed magad kellően képzettnek. Lehetséges, hogy egy olyan területen szeretnél érvényesülni, ahol még nincs kellő magabiztosságod, ráadásul szükséged van szakmai elismerésre és visszajelzésre is. Fontos, hogy tégy eleget a másoknak tett ígéreteidben, és teljesítsd őket időben! Tegyél többet, mint szükséges, és a héten igazi hős leszel!

Ikrek

Itt az idő, hogy végre a saját szabályaid szerint játssz! Úgy érezheted, hogy mostanában mindenki téged figyel, ellenőriz, és hogy munkatársaid nem bíznak kellően a képességeidben. A héten számos elintéznivalód lesz, amely összefügghet a pénzügyeiddel vagy a szellemi fejlődéseddel. Mindig vedd figyelembe a saját szabályrendszered, ami szerint éled az életed, azonban meg kell nézned, hogy ezek mennyire szolgálnak téged.

Rák

Bár a romantika elmarad, a pénzügyi életed szárnyalni fog. Próbáld meg félretenni a csalódottságodat, és lépj túl azon, hogy a dolgok nem mindig a terveid szerint történnek. Ez a hét alkalmas lesz arra, hogy rendbe tedd a pénzügyeidet is. Vállalkozóként könnyedén előfordulhat, hogy meggyűlik a bajod az adózással, de ez hosszú távon mégsem fog hátráltatni. Koncentrálj a teendőidre, és éld meg a pillanatot!

Oroszlán

A héten gondjaid lehetnek abból, hogy a beütemezett események mind felborulnak. Lehet, hogy elkésel egy tárgyalásról, de az is előfordulhat, hogy épp a másik fél nem jelenik meg. Fontos, hogy próbálj türelmes és megértő lenni, ha a találkozó mégsem jön össze. Lehetőséged nyílik arra, hogy valaki olyannal köss üzleti együttműködést, akinek nemcsak, hogy jóval nagyobb a tapasztalata, de jelenleg több embert képes megszólítani. Mutasd meg ennek a személynek, hogy milyen képességek birtokában vagy.

Szűz

A Szűz jegy szülötteként mozgalmas hétnek nézel elébe. Élvezd, hogy haladsz a feladataiddal és a munkáddal, ugyanakkor használd ki, hogy a munkahelyeden végre magányosan tevékenykedhetsz. A feletteseid tisztelettel és elismeréssel fognak értékelni a hét végére, sőt, a szerencse kedvez neked, ugyanis fizetésemeléssel vagy előléptetéssel fogják jutalmazni az erőfeszítéseidet.

Mérleg

A Mérleg jegy szülötteként mindig arra törekedsz, hogy békét teremts, de a héten kihívásod adódik, ugyanis olyan emberek problémáját akarod majd megoldani, akik nem látják a fától az erdőt. Légy türelmes, különösen, ha a vita a családtagjaid között robbant ki. Számos jó ötleted van, azonban jóval bátrabbnak kell lenned, hogy a következő napokban érvényesülni tudj. Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozol, a napokban szentelj minél több időt valamilyen kreatív tevékenységre.

Skorpió

A héten előfordulhat, hogy Skorpió jegyűként problémák és félreértések sűrűjébe keveredhetsz otthon. Egy régóta húzódó konfliktus arra a pontra jut, hogy tisztán lásd és meghallgasd a másik felet. Kezdeményezz, és tegyél meg mindent, hogy az igazságra fény derüljön. Ha eddig halogattad, akkor most keríts sort a tavaszi nagytakarításra, és legyen tisztaság kívül-belül az otthonodban. Szüntesd meg a felfordulást, és válj meg azoktól a tárgyaktól, amik csak porfogóként funkcionálnak.

Nyilas

Ha azt fontolgattad, hogy a héten valamilyen extra programon veszel részt, például tesztvezetésen, vagy vásárolnál egy csúcsszuper motort, akkor inkább hagyd otthon a pénztárcádat. Könnyen lehetséges, hogy megtalálod álmaid járgányát, de ez az időszak nem alkalmas arra, hogy ilyen komoly kiadásokba verd magad. Hétvégén egy közeli barátod vagy egy rokonod üzleti ajánlattal fordulhat hozzád. Légy nyitott és bátor, és élj a lehetőséggel.

Bak

A Bakoknak ki van kövezve a sikerhez vezető út. Légy óvatos, mert egy számodra értékes tárgy könnyedén megsérülhet, és bár nem a világ vége, de bosszankodni fogsz utána. Ha komolyan veszed a pénzügyi életedet, akkor komoly sikerekre számíthat. Ügyelj az anyagi dolgaidra, és légy jóval takarékosabb a következő napokban. Nézd meg, hogy minden rendben van-e, és ha megbizonyosodtál erről, a siker kopogtatni fog az ajtódon.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötteire óriási meglepetés vár. A hét elején frusztrált leszel, mert olyanokkal fogsz összefutni, akik nem ismerik a tehetségedet, a képességeidet. Tedd félre a frusztráltságod, és helyette próbálj minél jobb képet festeni magadról. Olyan ház körüli teendőket kell elvégezned, amelyektől teljesen elfáradsz, de ez arra fog sarkallni, hogy a testmozgásra még több időt szentelj a hétköznapokban.

Halak

Sikerül utat törnöd, és felülemelkedned az előtted álló kihívásokon! Nagy küzdelem vár rád, mert több határidős projektet kell befejezned, amihez szükséged lesz a kitartásodra. A napokban egy olyan szemlélettel fogsz találkozni, ami az eddigi gondolkodásmódodat alapjaiban meg fogja változtatni. Rájössz, hogy valójában nem az számít, hogy mi történik veled, hanem ahogyan a körülötted lévő eseményeket értelmezed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.