Újabb titok derült ki Janza Kata és Pesák Ádám szakításáról

Forrás: operett.hu -
sztárpár Janza Kata Pesák Ádám költözés korkülönbség szakítás Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat meglepett tegnap, hogy öt év után végleg szakított a sztárpár, Janza Kata és Pesák Ádám. Az Operettszínház művészei az egyik darab próbája során szerettek egymásba, a kapcsolatuk során azonban több nehézséggel is meg kellett küzdeniük.

Többen is támadták őket a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám ez látszólag nem zavarta a szerelmeseket. Néhány hónap ismerkedés után összeköltöztek, de egy év után máris hullámvölgybe került a kapcsolatuk, a problémákat nem sikerült megoldaniuk és végül a szakítás mellett döntöttek. A különélés azonban nem tartott sokáig, mivel még az első szakításuk évében újra összejöttek.

Másodjára szakított egymással Janza Kata és Pesák Ádám Forrás: operett.hu

A kapcsolatuk viszont tavaly ismét válságba került, a tegnap bejelentett szakítás pedig ezúttal már véglegesnek tűnik. A Blikk információ szerint a döntést Pesák Ádám hozta meg, aki már tavaly év végén elköltözött Janza Katától. A lap úgy tudja, hogy a pár már a karácsonyt sem töltötte együtt, és minden igyekezetük ellenére nem sikerült megmenteni a szerelmüket.

Habár a való életben külön utakon folytatják, a színházban továbbra is együtt játszanak majd.

Nem Kata és Ádám az egyetlen hazai sztárpár, akik között nagy volt a korkülönbség. Nemrég összegyűjtöttük azokat a magyar hírességeket, akik számára a 40 év sem probléma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.