Rácz Jenő hónapokig élt egy munkásszállón

Forrás: Rácz Jenő -
múlt Rácz Jenő pénz munkásszálló babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő sztárséf nem mindennapi történeteket osztott meg múltjából. Kiderült, hogy volt időszak, amikor egy munkásszállón húzta meg magát.

Rácz Jenőt, a Konyhafőnök sztárséfjét az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban láthatják a nézők péntek este, ahol többek között a múltjáról is beszélni fog.

"Annyira spóroltam, hogy egy munkásszállón szálltam meg hónapokig. Az összes pénzemet kivettem cash-be, és mivel nem tudtam hova tenni, ezért a boxeralsómba rejtettem, úgy aludtam" - mondta Jenő. Később Hajdú Péter rákérdezett, hogy kapcsolatfüggőnek tartja-e magát a séf.

Rácz Jenő Forrás: Rácz Jenő

"Most voltam szingli kb. egy évet, amikor hazaköltöztem Magyarországra, és fél évig igazából csajoztam" – mondta. Természetesen szóba került a Jenőre váró elkövetkezendő időszak is, és az, hogyan éli meg, hogy hamarosan édesapa lesz.

"Én pont az az apa leszek, aki nemhogy kiveszi majd ezekből a dolgokból a részét, hanem én fogom ellátni. És hogy ha tisztába kell tenni a babát az út közepén, azt is megteszem, ez az élet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.