Hatalmas örömhír! Babát vár a Jóban Rosszban egykori sztárja

babavárás Amerika Novák Heni Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan édesanya lesz Novák Heni. A Jóban Rosszban egykori színésznője Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerelmével, Jason Hastingsszel szülői örömök elé néznek. 

"A Covid édeshármas teljesítve: levegőtisztító, kutya, gyerek" – írta a lennedő apuka az ultrahangképet is ábrázloló kép alá.

A pár már hét éve van együtt, bár még nem házasodtak össze. Los Angelesben közösen vezetnek egy ingatlanirodát. Heni a Blikknek elmondta, már túl van az első trimeszteren, és élvezi terhessége minden pillanatát.

"Augusztus végére, szeptember elejére várjuk a picit, és mind a ketten nagyon örülünk és izgatottak várjuk" – mondta Heni. Hozzátette, egyelőre nem terveznek esküvőt, de talán majd egyszer sort kerítenek rá.

Novák Heni hosszú évekkel ezelőtt Noszály Sándor miatt adta fel itthon a karrierjét, és költözött Amerikába. A gyönyörű sztár és az egykori Nagy Ő kapcsolata véget ért ugyan, de Heni nem költözött haza, hanem felépítette a sokak által áhított amerikai álmát. A szakítás után a szerelem is rátalált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.