Jósnő segíti a pártalálásban Molnár Anikót: az egykori Nagy Ő esküvőre vágyik

instagram.com/molnaraniko11/ -
igaz szerelem esküvő Nagy Ő házasság szerelem Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a szinglik táborát erősíti az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó. A sminktetoválóként dolgozó Anikó minden vágya, hogy rátaláljon az igaz szerelem.

A mindig dögös Molnár Anikó ismét szingli. Bár novemberben rátalált a szerelem, és úgy tűnt, a férfi személyében igazi társra lelt, szerelmük nem tartott sokáig. A jelenleg sminktetoválóként dolgozó Anikó a Tények Plusznak beszélt arról, mi vezetett a szakításhoz, és azt is elárulta, hogy nemrég jósnőnél járt.

Az egyik ok az volt, hogy a kutyáimnak nem engedte, hogy ott aludjanak velem az ágyban, a saját ágyamban. És akkor úgy voltam vele, hogy ha a kutyáimat nem szereti, akkor engem sem szeret igazán" – mondta Anikó, aki a közelmúltban jósnő segítségét kérte a pártaláláshoz.

instagram.com/molnaraniko11/

A ValóVilág egykori üdvöskéje nagyon vágyik már a házasságra, és szeretne a közeljövőben megállapodni.

"Bömbölni szeretnék az oltár előtt a boldogságtól. De hiába voltam eljegyezve többször is, ezt soha nem éreztem. Úgyhogy kivárom, amíg egy ilyen férfit nem találok. Nekem már nem lesz gyerekem, így ezzel nem kell foglalkoznom, én már csak nyugalmat szeretnék, és hogy megtaláljam azt, akivel boldogságban leélhetem az elkövetkezendő X évet"

-mondta Anikó, aki olyan társra vágyik, akivel utazhat, és boldogan élvezheti az életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.