Mádai Vivien számára világos lett, hogy két lovat egyszerre nem tud megülni

Forrás: -- -
munkahely TV2 Mokka Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Mádai Vivien elhagyja a TV2-t, helyét a Mokkában pedig Iszak Eszti veszi át. Mádai még nem nyilatkozott az ügyben, de egy közeli ismerőse elárulta, egy ideje már máshol is dolgozik a műsorvezető.

Nagyot változott Mádai Vivien élete az elmúlt másfél évben: elvált gyermeke apjától, és újra menyasszony lett. Most a munkájában is új kihívások elé néz, eligazolt a TV2-től. Lapértesülések szerint ő lett az Elle magazin új főszerkesztője, ám ezt hivatalosan még senki sem erősítette meg.

Mádai Vivien befejezte a munkát a TV2-nél Forrás: --

A Blikknek a műsorvezető egyik közeli ismerőse mondta el, miért hagyta ott a Mokkát Vivien:
"Az új pozíciója nagy odafigyelést igényel és biztos sok időt is felemészt. Ha maradt volna a Mokkában, hajnaltól estig dolgozott volna, ezzel azonban értékes időt vett volna el a kisfiától és a szerelmétől, márpedig neki a boldogsága kiemelkedően fontos."

A lap úgy tudja, Mádai már egy ideje bejár az új munkahelyére, értekezleteket tart, ám egyre nyilvánvalóbb lett számára, hogy egyszerre nem tud több feladatot ellátni úgy, hogy mellette jó anya és szerető társ is legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.