Megszólalt Sáfrány Emeséék szakításáról egy ismerős: talán ezért nem siettek az esküvővel

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
esküvő szakítás Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese és párja, Ádám közel 4 év együttlét után döntöttek úgy, hogy útjaik elválnak egymástól. Szakításukról egy ismerősük nyilatkozott.

Sáfrány Emese és párja, Ádám az Instagramon jelentették be, hogy közel 4 év együttlét után a szakítás mellett döntöttek. Kisfiukat - aki tavaly júniusban született meg - természetesen közösen, egyetértésben szeretnék nevelni. Sem Emese, sem párja nem árult el részleteket arról, mi vezetett ehhez a döntéshez, ami mindenkit meglepett, hiszen nemrég még az esküvőt tervezték, amire végül nem került sor. Egy ismerős szerint ez nem lehet véletlen.

Sáfrány Emese és párja közel 4 év után szakítottak Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

"Talán azért sem siettek a ceremóniával, mert tudták, hogy valami nincs rendben. Egy szakítás mindig nehéz, főleg ha közös gyerek van. Így, hogy nem házasodtak össze a válással nem kell vesződni, ami plusz stressz és idő is lenne. Szépen megbeszéltek mindent, és mindketten azt tartják legfontosabbnak, hogy a közös gyermekük boldog és kiegyensúlyozott életet élhessen" - mondta a Blikknek az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.