Ikonikus népballada kelt életre Mr. Vasovski és Antal Timi koprodukciójában

Antal Timi Mr. Vasovski dalpremier énekesnő ballada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elektronikus lüktetés, spirituális ének és egy klasszikus ballada hármasában született meg a DJ/producer, Mr. Vasovski és az egykori X-faktor második helyezettje, Antal Timi közöse.

A „Három árva" egy videóklippel együtt debütál, amely Pilisszántó szakrális helyszínén, a Gyógyító Csillag szívében készült. Az új szerzemény ünneplőbe öltözteti mindenki lelkét a hosszú hétvégére és tiszteleg ősi hagyományaink előtt, utat találva a fiatalabbakhoz is.

Mr. Vasovski egyedülálló jelenség a hazai zenei palettán, hiszen a Vasovski Live és a Vasovski Symphonic alapítójaként a hangszeres zenét és az elektronikát ötvözi, legutóbb a „Kellettél" klubpezsdítő szerzeményével jelentkezett kibővített, ötfős formációjával.

Habár a lemezlovas a pop, deep house, EDM átdolgozásaiban tevékeny, a „Három árva" hallatán mégis egy új elektronikus verzió gondolata merül fel:

„Amikor meghallottam a népdalt, az üzenete, a hangulata nagyon megérintett és szerettem volna, hogy minél többekhez eljusson. Az emberek viszonylag kis százaléka nyitott a népzenére, de egy modern hangzásra sokan felfigyelnek" – mesélte Vasovski Norbi az újdonságról.

Vasovski Norbi az újdonságról.

"Remélem, hogy ezzel a friss átdolgozással a fiatalabbakhoz is szólhatunk." Forrás:YouTube

Az új dal lélegzetelállító videóklippel együtt érkezik, amit Norbi egy misztikus környezetben, a Pilisszántó határán elterülő Gyógyító Csillagnál álmodott meg. A terület híres gyógyító erejéről, így sokan keresik fel megnyugvást és lelki békét keresve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.