Ben Affleck nem akárhol kérte meg a popdíva, Jennifer Lopez kezét

eljegyzés Ben Affleck lánykérés szerelem Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmével nem lehet betelni. Az egész világ rajong a sztárpárért, nemrég pedig felrobbantotta a világhálót a hír, miszerint másodszor is eljegyezték egymást. A popdíva részleteket árult el a lánykérésről. 

Jennifer Lopez elárulta, hogy pontosan hol és hogyan kérte meg a kezét Ben Affleck. Kiderült, hogy a popdíva éppen fürdött, amikor világsztár szerelme másodszor is feltette neki a nagy kérdést.

"Elképzelted már, hogy valóra válhat a legnagyobb álmod? Szombaton este, miközben a kedvenc helyemen voltam (vagyis a habokkal teli fürdőkádban), az én csodálatos szerelmem féltérdre ereszkedett, és megkérte a kezem. Azt sem tudtam, hogy mi van: csak néztem a szemébe, egyszerre mosolyogtam és sírtam, miközben arra gondoltam, hogy 20 év után ez ismét megtörténik velünk. Nem tudtam megszólalni. Azt kérdezte tőlem, hogy akkor ez igent jelent-e? Azt mondtam: persze, hogy igen" - nyilatkozta az énekesnő.

J.Lo. szerint nem volt semmi extra vagy különleges a lánykérésben, mégis ez volt élete legromantikusabb pillanata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.