"Első látásra egymásba szerettünk" - Feke Pál és szerelme először beszéltek kapcsolatukról

párkapcsolat szerelem Mészáros Nóra Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feke Pál és Mészáros Nóra már egy éve él szerelemben. Most elmondták, hogyan ismerkedtek meg egymással. 

Már egy éve dúl a szerelem Feke Pál és Mészáros Nóra között. A színész a tévében figyelt fel Nórára, és miután képtelen volt kiverni a fejéből a csinos műsorvezetőt, úgy döntött, ír neki. A dolog azonban itt megfeneklett, mivel Nóra nem látta az üzenetet. Végül egy közös ismerősük közbenjárásával mégis elindult köztük az üzengetés, ami annyira jól sikerült, hogy hamarosan sort kerítettek az első randira.

"Odaértem hozzá, kiszálltam a kocsiból, majd megláttam, és mint egy filmben, elállt a lélegzetem. Csak néztük egymást, és mosolyogtunk. És akkor ott, első látásra egymásba szerettünk, és ez egy olyan pillanat volt, ami mindig velünk marad" – mondta Feke Pál a Story Magazinnak. Nóra hozzátette, ő minden hölgytársának azt kívánja, hogy egy férfi úgy nézzen rájuk, ahogy a színész nézett rá azon az estén.

A szerelmesek annyira biztosak voltak kapcsolatukban, hogy két hét után összeköltöztek, így már több mint egy éve élnek együtt. Bár van köztük 13 év korkülönbség, ez Pál szerint inkább előny, mint hátrány:

"Már a kezdetek kezdetén világos volt, hogy egy úton járunk, és hogy jókor találkoztunk! Köztünk tizenhárom év korkülönbség van, de Nóri egy hihetetlenül céltudatos, talpraesett és temperamentumos nő, akihez kell is a negyven évem" – mondta Feke Pál. Nóra ráadásul Pál kislányával is megismerkedett már, és kifejezetten jó kapcsolat alakult köztük, így hármasban szeretetben és harmóniában élnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.