Megszólalt Sáfrány Emese a szakításukról: "Minden helyzetből fel lehet állni"

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
szakítás Instagram Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese először szólalt meg azóta, hogy párjával bejelentették, szakítanak. Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait.

Közel négy év és egy közös gyerek után szakított Sáfrány Emese és párja, Ádám. A páros a szomorú hír bejelentése után napokig csendbe burkolózott, csak egy ismerős árult el részleteket különválásukról és arról, hogy valószínűleg ezért nem siettek az esküvővel. Most azonban Emese szólalt meg, érzéseit Instagram-oldalán tette közzé.

"Rengeteg üzenetet kaptam tőletek, amit köszönök szépen! Jó érzés, hogy mennyi mindenkire számíthatok, és szomorú olvasni, hogy mennyien vagytok velem hasonló helyzetben. Én hiszek a boldogságban, hiszek abban, hogy minden helyzetből fel lehet állni és, hogy nincsenek véletlenek. Egyszer még meg fogok köszönni mindent az életnek, azt is, ami most rossznak vagy nehéznek tűnik" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.