"Mi kaptuk a világ legszebb ajándékát" - megmutatta szülinapos kisfiát Lilu - Fotó

Kovalcsik Ildikó Lilu szülinap születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu nem sűrűn posztol gyermekeről a közösségi médiában, most azonban kivételt tett, és megmutatta hároméves kisfiát, Félixet.

Lilu legutóbb március elején posztolt egy összebújós fotót gyermekeiről, és kifejtette, mennyire felértékelődtek az ilyen pillanatok most, hogy az orosz-ukrán háború miatt családok szakadnak szét.

Lilu nagyon ritkán posztol gyermekeiről, de ha megteszi, akkor is csak olyan felvételt tesz közzé, amin fiai arca nem látszik, így óvja őket a közösségi médiától. A büszke műsorvezető ezúttal a hároméves Félixről posztolt, bár a kisfiú arca ezen a fényképen sem látszik. A megható poszt mellé ezt írta:

"Boldog szülinapot, Félix! Amit szerettem volna elmondani ma, azt belesutyorogtam a füledbe. 3 éve örülünk neked. Mindig. Egész nap. Én még éjjel is. A te szülinapodon mi kaptuk a világ legszebb ajándékát"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.