"Inkább ne írnál semmit..." - Nyári Dia nem hagyta szó nélkül követője beszólását

ovi takarítás szünet Nyári Dia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Diáéknak, úgy tűnik, jól telt a húsvéti szünet, de még akadnak gondok a hétköznapokba való visszarázódással.

A színésznő reggel igazán szórakoztató posztot rakott ki Instagram-oldalára, mellyel valószínűleg sok édesanya tud azonosulni így az ünnepek után.

"Fejed, mikor hív a férjed miután bevitte a gyereket az oviba (ráadásul sietve korán, mondván tornaóra is lesz ma reggel) hogy ma még egyáltalán nincs ovi, sétálnak haza, te pedig egész napos maratoni takarításra készültél" - írta a képhez.

A fotó alá rengeteg komment érkezett, és bár a legtöbb anyuka megnyugtatta Diát, hogy velük is előfordult már hasonló, ezúttal is volt, aki kihasználva az alkalmat beleállt a színésznőbe.

-írta a hozzászóló, ezt pedig Dia nem hagyta szó nélkül, és így reagált rá:

A gyönyörű színésznő nagy átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. A sportnak köszönhetően nagyon szálkás lett a teste, viszont ezzel elveszítette a nőiességét. Nemrég közösségi oldalán vallotta be, hogy megműttette melleit, hogy visszakapja szeretett idomait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.