Kiderült, hogy ki fogja nevelni Damu Roland kislányát, Maját

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
örökség Damu Roland Damu Roland kislánya adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland kislánya jelenleg a nagynénjével van, de ha minden jól megy, hamarosan visszakerül az édesanyjához.

Damu Roland kislánya, Maja a legtöbb időt eddig nagynénjével töltötte. Azt tudja, hogy apukája már nincs többé és azzal is tisztában van, hogy anyukájára már nem kell sokat várnia, hamarosan újra megölelheti. Az édesanya állítólag mindent megtesz azért, hogy mihamarabb gyermekével legyen.

"Meggyógyult. Nem iszik. Ezt többször is ki fogom hangsúlyozni. Nem iszik, hiszen akkor nem tudna dolgozni. Napi 14 órát dolgozik. A kislány nagyon várja" - mondta Katalin a Tények Plusznak.

A feltételek azonban nagyon szigorúak, ugyanis a gyámhatóság folyamatosan monitorozza a családot.

Eldőlt Damu Roland kislányának sorsa Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Biztosítania kell Majának a mindennapi megélhetést. Lakást kell biztosítani, emellett munkahelyet és fizetést kell igazolnia. Magyarán, hogy el tudja látni egy olyan közegben a kislányt, amire neki szüksége van. Nehéz és nem megy egyik pillanatról a másikra" - tette még hozzá.

A hatalmas adósságon kívül azonban örökség is maradt a színész után.

"Van egy telke Hajdúböszörményben, és azt tudom, hogy van egy lova. Ennyi az örökség"

- magyarázta Roland unokatestvére, István aki szerint az édesanya feladata ellátni a kislányt, "nem pedig az államra és az elhunyt utáni pénzre kéne számítania".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.