Volt anyósa segíti át a nehéz pillanatokon Kulcsár Edinát: "Örökké egy család maradunk"

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
válás anyós család Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő és gyermekei apja januárban jelentették be, hogy válnak. Edina most arról mesélt, hogy érzi magát, és kik tartják benne a lelket.

Edina ma már úgy gondolja, túl van a nehezén, bár a válási procedúra még előttük áll. Edina rengeteg bántást kapott az elmúlt hónapokban, és a legnehezebb pillanatokban azon is elgondolkodott, hogy orvosi segítséget kér. A kétgyermekes modell a Blikknek beszélt arról, hogy érzi magát most.

"Fáradtan, de ez olyan fáradtság, amelyet büszkén visel az ember, hiszen a gyerekekért mindenki erején felül próbál teljesíteni. A különválás utáni időszakban mind ez ideig kizárólag rájuk koncentráltam, tudatosan csak velük foglalkoztam, így most kezdek visszatérni a mindennapi teendőkhöz és a vállalkozásaimhoz"

-kezdte Edina, aki Csuti édesanyjával most is nagyon jó viszonyt ápol.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A kétgyermekes anyukának Csutival is egyre jobb a kapcsolata, és ahogy ő fogalmaz, mindenki próbálja megtalálni a helyét ebben az új helyzetben. Edinában a gyermekei, a szerelme, a családja és a barátai tartották a lelket a nehéz pillanatokban, de nem tagadja, hogy komoly mélypontjai voltak: még azon is elgondolkodott, hogy orvosi segítséget kér.

"Ilyenkor nem jó az elfojtás, hiszen az érzések előbb-utóbb felszínre törnek, márpedig nem akartam, hogy még súlyosabb depresszióba zuhanjak, mint amiben találtam magam. Végül nem került sor arra, hogy orvoshoz menjek, mert úgy éreztem, magamban le tudom rendezni az érzéseimet, de a szerelmem és a családom nélkül nem ment volna"

-mondta Edina, aki nemrég arról beszélt, szívesen megismerné Csuti új barátnőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.