Alec Baldin halálos lövése: videókat hoztak nyilvánosságra a balesetről

lövés baleset Rust (film) Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Santa Fe megye Seriff Hivatala nyilvánosságra hozott egy videót, amin látszik, ahogy Alec Baldwin előrántja a gyilkos fegyvert, ami később kioltotta az operatőr, Halyna Hutchins életét.

A rendőrség olyan videókat és fotókat hozott nyilvánosságra, amik a Rust című film forgatásán készültek. Kijelentették azonban, hogy még folyik az igazságügyi szakértői munka, ennek lezártával kerülhet csak sor vádemelésre.

Az egyik videón az látszik, hogy rendőrök és orvosok sietnek a helyszínre, majd az operatőr életéért küzdenek. Egy másik felvétel azt mutatja, hogy Baldwin cowboynak öltözve gyakorol azzal a fegyverrel, ami később elsült a kezében.

A New York Times szerint a seriff hivatalának szóvívője azt mondta, hogy a média töbszöri megkeresése miatt döntöttek a felvételek kiadása mellett.

Ahogy korábban megírtuk: friss vizsgálatok szerint nem a színész, hanem a fegyverekért felelős személyek tehettek a tragédiáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.