Még sosem mutatkozott együtt Katalin hercegné és a királyi család ezen tagja: itt jelentek meg most

Forrás: Getty Images/2022 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Windsor-ház II. Erzsébet brit királynő Anna hercegnő Kate Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A  hercegnő és a hercegné első alkalommal dolgozott együtt. 

II. Erzsébet lánya, Anna királyi hercegnő, aki arról híres, hogy ő dolgozik a legtöbbet a királyi családból, nemrég egy női egészségügyi központot látogatott meg, melyre elkísérte Kate Middleton is. Normál esetben ez egy hétköznapi esemény lenne a 71 éves Anna hercegnő életében, ám ezúttal mégis különlegesnek számított, ugyanis ő és Vilmos herceg felesége még sosem mutatkoztak együtt kettesben nyilvánosan.

Kate Middleton és Anna királyi hercegnő együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt Forrás: Getty Images/2022 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Kate Middleton a tőle megszokott eleganciával öltözött fel az eseményre: egy stílusos, 400 angol font, azaz közel 180 ezer forint értékű Self-Portrait-t vett fel, amely a derekán finom övvel volt összefogva. Anna hercegnő kékeszöld kabátot és hozzáillő sálat választott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.