Mit gondolsz, szerinted is egyszerű a flörtölés? Mi történik, ha kiszemeltednél nem működnek a bevált praktikák? Mivel hódíthatod meg álmaid nőjét vagy férfiját?

A flörtölés művészetét mesterien kell űznünk ahhoz, hogy elérjük vele a célunkat. Cikkünkből kiderül, hogyan flörtölnek az egyes csillagjegyek, és honnan ismerhetjük fel, ha valaki épp nálunk próbálkozik. 

Bak

A Bak jegy szülöttei imádják bámulni kiszemeltjüket. Szeretnének fontos szerepet betölteni a másik életében, de arra különösen figyelnek, hogy közeledésük ne legyen túl sok szívük választottjának. Érdemes megfigyelni a viselkedésüket, mert sokkal árulkodóbb, mint bármilyen szó. Azonban tudd, hogy ha flörtölnek, akkor romantikus, csábító tekintetüket minden alkalommal bevetik.

Vízöntő

Ha egy Vízöntő többet szeretne tőled, akkor a következő találkozótokon még nagyobb hangsúlyt fog fektetni a megjelenésére. A flörtölésükről árulkodik, ha hosszasan tartják a szemkontaktust, majd hirtelen nevetésben törnek ki. A csillagjegy szülöttei kiszámíthatatlanok, ám ha keresik a pillantásod, akkor biztosan érdeklődnek irántad.

Halak

Gyengédség, szeretetteljesség és nyugalom jellemzi a Halak jegy szülöttét. Szereti minden pillanatban éreztetni, hogy vágyakozik rád, és ezt úgy is kimutatja, hogy folyton szeretne a közeledben lenni. Beszélgetés közben onnan tudhatod, hogy épp flörtöl veled, hogy a rád vonatkozó válaszaiban mindig kiemel téged. Ezzel csak azt szeretné kifejezni, hogy mennyire különleges vagy számára.

Kos

A Kos jegy szülöttei szenvedélyesek, és a másik fél intimszférája egyáltalán nem tabu számukra. Le sem tudják tagadni a vágyaikat, és valójában nincs is szándékukban. Nehéz jegy, mert olykor szokványosan viselkedik, máskor pedig impulzív, és semmi jele annak, hogy éppen flörtölni szeretne-e veled, vagy sem.

Forrás: Shutterstock

Bika

A csillagjegy szülöttei nyitott szemmel járnak, és először elemzik partnerüket. Alapjáraton válogatósak, de a testbeszédük elárulja, hogy ki az, aki igazán érdekli őket. Fontos tudni róluk, hogy nem ösztönösen cselekednek, hanem minden lépésüket előre megtervezik. Érdeklődésüket azzal is kifejezik, hogy vicceket és poénokat sütnek el, csakis azért, hogy mosolyt csaljanak az arcodra.

Ikrek

Az Ikrek jegyűek mindent megtesznek annak érdekében, hogy meghódítsák a szívedet. Romantikus szemezésekből náluk sem lesz hiány, de ha szükséges, akkor méregdrága ajándékkal fognak kedveskedni neked. Szeretnek hozzásimulni a másikhoz, hogy más emberek számára is világos legyen: romantikus kapcsolat van kettejük közöttük. 

Rák

A Rák egy érzékeny csillagjegy, de az irántad érzett vágyát és szeretetét örömmel kimutatja. "Soha véget nem érő" pillantásukat mindig kedves nevetéssel zárják.Fontos azonban róluk tudni, hogy ha vonzódnak valakihez, akkor a kontrollt képesek teljesen elveszteni testük felett, így esetlenné válnak. Szívesen ülnek a közeledben, és hidd el, hogy bármiről mesélsz nekik, a csillagjegy szülöttei minden szavadat inni fogják.

Oroszlán

Az Oroszlán ösztönösen szeretné kifejezni, hogy ő az egyetlen, az alfa, és ha bárki más bepróbálkozik nálad, akkor jobban teszi, ha meghátrál. Szeret hangosabban nevetni, őrült táncra invitálni, hirtelen megragadni, de ha tehetné, akkor sosem engedné el a kezed. Imádnak játszani a kiszemeltjük hajával,  megérinteni az arcát, de természetük egészét a játékosság jellemzi.

Forrás: Shutterstock

Szűz

A Szűz őszinte, így sokáig az érzéseit illetően sem fog köntörfalazni. A Szűz jegy szülöttei hűségesek, és szeretnék tudni, hogy hányadán álltok egymással. Ha szeret, igyekszik kifejezni feléd, hogy te vagy az egyetlen az életében, és mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságban érezd magad mellette. Ha találkoztok, akkor ő biztosan haza fog kísérni. Már csak az a kérdés, hogy hagyod-e neki vagy sem.

Mérleg

Ha komolyan érdekelsz egy Mérleg jegyűt, akkor garantáltan le fogja utánozni a testbeszédedet. A szeretetüket leginkább gondoskodással fejezik ki, például szívesen főznek, ápolnak, de akár meg is etetnek, ha kéred. Mindent megtesznek, hogy ne szenvedj semmiben sem hiányt. Boldogok attól, ha a nekik tett szívességet mosollyal és kedvességgel viszonzod.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei minden pillanatban a közeledben akarnak lenni. Folyton arra vágynak, hogy megérinthessenek, akár az arcod, a hajad, a hátad, vagy bárhol, ahol érhetnek. Ha a Skorpió rád vágyik, akkor leszámol mindenkivel, aki hozzá hasonlóan meg szeretne téged hódítani. Ragaszkodóak, bújósak, és szeretnének minél hamarabb ráébreszteni téged arra, hogy rajtuk kívül nincs másra szükséged.

Nyilas

A Nyilas testi gesztusaiból sugárzik, ha szeretne valakit meghódítani. Szívesen szervez szórakoztató, kalandos programokat, hogy minél több időt tölthessen veled. Szeretik elhúzni a flörtölés időszakát, de még ez sem garantálja azt, hogy feltétlenül járni akarnak veled. Időre van szükségük, ám ha szívesen töltik veled a szabadidejüket, akkor az komoly jele annak, hogy az érzéseik elmélyültek irántad.