Meglepő vallomást tett Köllő Babett: ezt tervezi, ha lánya bulizni jár majd

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Köllő Babett Drágám, add az életed! gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett lánya, Milla a napokban töltötte a tizenkettőt – hihetetlen, hogy máris az anyukája ruháit hordja. Amikor csak tehetik, csajos napot tartanak, szép időben például szívesen sétálnak a Várban. Mostanában már várhatóak a kamaszkori szárnybontogatás jelei, a nagylány azonban tiszteletben tartja az anyukája által szeretettel, ám határozottan megszabott határokat. Erről is mesél Babett a friss, szerdán megjelenő hot! magazinban.

„Egyelőre abban nyilvánul meg a kiskamaszkor, hogy szeret elbújni a sapkák mögé. Velem nem igazán ellenkezik, az apukájával viszont vannak már vérre menő vitái. Eddig úgy neveltük, hogy András volt a szigorú, én pedig a dédelgetve nevelős fél. Sokat megengedek, de ha valamire nemet mondok, tudja: az végleges. Nagyot mosolyogtunk a minap, amikor egy eldöntendő kérdésnél Milla azt mondta az apukájának: 'Megkérdezem a főnöködet!' Nem értettük, miért nevez engem így" – meséli mosolyogva a Drágám, add az életed! műsorvezetője a hot!-ban, aki a lapban arról is beszámol, hogy milyen terve van arra az időszakra, amikor Milla már elkezd bulizni járni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Keressék a meglepő vallomásért a hot! magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.