Strandszezon - Ezek lesznek a legtrendibb fürdőruhák 2022 nyarán

fashion week Nyár magazin fürdőruha strandszezon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húztál már idén fürdőruhát? Ha még nem, sőt kifejezetten fürdőruhavásárlás előtt állsz, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket, mert megtudhatod belőle, melyek lesznek a 2022-es nyár legtrendibb darabjai.

Csőbikini

Nincs új a nap alatt, így a csőbikini sem a 2022-es év találmánya, viszont idén gőzerővel tér vissza ez a melltartófazon. A lényege, hogy olyan, mint a csőtop - csak éppen rövidebb -, tehát nincsenek pántjai, ezért a vállunk is szépen lebarnulhat benne. A legújabb fazonok ráadásul meglehetősen pikánsak is, hiszen a közepük vagy az aljuk „lyukas", így ezeket csak azoknak ajánljuk, akik önbizalom terén nem szenvednek hiányt.

1. bonprix.hu 4999 Ft
2. calzedonia.com 12000 Ft
3. konkurencia.hu - Paloma 16999 Ft
4. H&M 5995 Ft Forrás: Life.hu

Horgolt-kötött-rojtos

A bohókás személyiséggel rendelkező hölgyek igazán örülni fognak, hogy idén nagyon menőnek számítanak a különféle hímzett, kötött, horgolt, rojtos hatású fürdőruhák. Ezek a vidám darabok mindenkit jókedvre derítenek és már-már a Karib-térségben érezhetjük magunkat, ha egy ilyen darabot húzunk fel.

1.mango.com 6595 Ft
2.bonprix.hu 4999 Ft
3.calzedonia.com 16000 Ft
4.bonprix.hu 5999 Ft Forrás: Life.hu

Csillogás, metálhatás

A csillogás, úgy tűnik, sosem megy ki a divatból, így 2022-ben is bátran viselhetünk olyan fürdőruhát, amely csak úgy szikrázik a napsütésben.

Ha egy ilyen modellt választunk, egészen biztos, hogy minden szem ránk szegeződik majd a strandon.

Az anyag és/vagy a szín extravaganciáját kissé tompíthatjuk, ha konzervatívabb fazont választunk hozzá, például egy magasabb derekú alsót vagy egy egyrészes típust, ha viszont teljes pompában tündökölnénk, akkor húzzunk magasan szabott bugyit vagy háromszögmelltarót, és ragyogjunk.

1.bonprix.hu 4999 Ft
2.konkurencia.hu 18998 Ft
3.calzedonia.com 8000 Ft
4.konkurencia.hu 10850 Ft Forrás: Life.hu

Állatminták

Az állatmintákat sokan közönségesnek tartják, pedig ha valaki tudja viselni a vadító foltokat, csíkokat, pöttyöket, akkor igazán különlegessé teheti velük a vízparti outfitjét. Tény, hogy ehhez is kell egy jó adag önbizalom, ám akárcsak a csillogó fürdőruháknál, itt is igaz, hogy sokat tompíthatunk az összhatáson, ha a fürdőruhánknak csak a mintája vadállati, a fazonja viszont szelíd. Aki először csupán próbálgatná ezt a trendet, annak pedig azt javasoljuk, hogy ne rögtön egy egész szettet vegyen, hanem vagy az alsó vagy a felső legyen állatmintás, a bikini másik része pedig sima fekete. Így máris nem annyira provokatív az összhatás.

1.reserved.com 8995 Ft
2.mango.com 6595 Ft
3.hm.com-Párnázott bikinifelső 4495 Ft
4.reserved.com 4 995 Ft Forrás: Life.hu

Egyrészesek

Szerencsére azonak sem kell aggódniuk, akik nem rajonganak annyira a kétrészes fürdőruhákért, ugyanis a különféle bikinik mellett idén is nagy sláger az egyrészes. Mivel az utóbbi években kifejezetten trendinek számított ez a fazon, így a márkák egyre többféle fazonban kezdték gyártani, úgyhogy

nem kell a nagymami úszódresszére gondolni, ha egyrészesről beszélünk,

ugyanis akad ezek között is fodros, öves, magasan felszabott, tangás, push-up felsős, pántos, rojtos és még sorolhatnánk.

1.bonprix.hu 10999 Ft
2.aboutyou.hu 15990 Ft
3.calzedonia.com 24000 Ft
4.hm.com 5995 Ft Forrás: Life.hu

Ha pedig a nyár legfelkapottabb lábbelijei is lázba hoznak, nézd meg ezt a cikket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.