Katalin hercegné tovább fogyott, aggódnak a rajongók - Fotók

fogyás Kate Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnéje nemrég egy díjátadón jelent meg a londoni Design Museumban, ahol egy elbűvölő zöld árnyalatban pompázó Edeline Lee-ruhát viselt.

Bár a ruha fazonja nem volt teljesen testhezálló, a szemlélődők rögtön észrevették, hogy Katalin láthatóan fogyott az utóbbi időkben: dereka egyre karcsúbbá, válla pedig feltűnően karakteressé vált. Azt már eddig is tudtuk, hogy a hercegné fegyelmezetten tartja magát egészséges étrendjéhez és rendszeresen sportol, emellett hihetetlenül elfoglalt, tehát nem meglepő, ha néha leugrik róla pár kiló.

A rajongók közül azonban sokan attól tartanak, hogy Katalin esetleg valamilyen gyors súlycsökkenést eredményező betegségtől szenved, melyről egyelőre nem kíván beszámolni a sajtónak. Bármi is álljon a háttérben, a képek alapján Kate vitalitása mit sem változott, és amíg ő jól érzi magát a bőrében, addig senkinek nem érdemes feleslegesen aggódnia egészségéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.