Mc Hawer félmilliós arckezelésen vett részt - készülnek az esküvőre

Forrás: MC Hawer/Instagram -
esküvő szépészeti beavatkozás MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mc Hawer mindent megtesz azért, hogy megőrizze fiatalos külsejét. Nemrég még egy igen költséges szépészeti eljárást is bevállalt, hogy legjobb formáját hozza a nagy napon.

Mc Hawer tavaly ismerte meg szerelmét, akivel néhány randi után összeköltöztek, majd hamarosan megtörtént a lánykérés is. Biztosak benne, hogy őket az ég is egymásnak teremtette. Bár az esküvő időpontját eltolták, mivel úgy döntöttek, előtte szeretnének jobban összecsiszolódni, abban már megegyeztek, hogy milyen lakodalmat szeretnének. Kiderült, hogy eszük ágában sincs hatalmas lagzit csapni, már csak azért sem, mert a mulatós zenész alkoholproblémái miatt nem lesz italozás az esküvőn.

MC Hawer Forrás: MC Hawer/Instagram

Mint tudjuk, az esküvőkön általában a menyasszonyé a főszerep, és az ő megjelenése mindig költségesebb, ezúttal azonban ez nem így van. Mc Hawer a napokban egy különleges ultrahangos arcfiatalító eljáráson vett részt, melynek ára félmillió forint.

"Az arcomat, a homlokomat, szemkörnyéket, a szám melletti részeket, az államat és a nyakamat is kezelték. Olyan érzés volt, mintha apró tűszúrások sorozatát kaptam volna. Nem volt fájdalmas, csak egy picit kellemetlen érzés. A végleges eredmény csak néhány hét múlva lesz látható, amikor teljesen regenerálódnak a sérült részek" – mesélte a Borsnak a zenész. Hozzátette, nemcsak ő, menyasszonya is sokat ad magára.

"Ő is igényes az öltözködésben, haj- és arcápolásban. Mondhatni egyformán gondolkodunk erről, igaz, talán én egy picivel hiúbb vagyok ezen a téren" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.