Cristiano Ronaldo kedvese elárulta: így hívják újszülött kislányukat - Fotó

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
név Cristiano Ronaldo kislánya Cristiano Ronaldo újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 18-án jelentette be Cristiano Ronaldo, hogy elhunyt újszülött kisfia. Ikreket vártak, de csak a kislány maradt életben. A focista kedvese közösségi oldalán árulta el, hogy milyen nevet kapott a pici.

Pár hónappal ezelőtt még hatalmas volt az öröm a sztárfocista, Cristiano Ronaldo családjában. A többgyermekes játékos és párja, Georgina ismát babát vártak, ráadásul ikreket. A kicsik nemét videóban jelentették be: egy fiúval és egy lánnyal bővült volna a Manchester focicsapat sztárjátékosának családja. Egyelőre nem tudni, miért, de a kisfiú nem élte túl a szülést.

A baba halálhírét Ronaldo és Georgina hivatalos közleményben a közösségi oldalaikon jelentették be. Azt kérték, hogy mindenki tartsa tiszteletben a gyászukat. Négy nap után a focista azonban nemrég újra jelentkezett, friss családi fotót posztolt, amin újszülött kislányát tartja a karjaiban, aki gyönyörű nevet kapott a szüleitől.

"Bella Esmeralda"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.